Angelina Jolie bírósági győzelmet aratott válóperében - ifaktor
Angelina Jolie újabb akadályon van túl a folyamatban lévő gyermekelhelyezési perében. Egy kaliforniai bíró jóváhagyta a színésznő kérését, hogy távolítsák el a felügyeletért folytatott csatát felügyelő magánbírót.


Az Entertainment Tonight szerint egy kaliforniai bíró a színésznő javára döntött, hogy John W. Ouderkirk magánbírót kizárja a volt férjével, Brad Pitt-tel folytatott válóperének felügyeletéből. Jolie korábban azt kérte, hogy Ouderkirket távolítsák el az ügyből, mivel korábban kapcsolatban állt Pitt ügyvédjével, Anne C. Kiley-val, és nem hozta nyilvánosságra, hogy hány ügyön dolgoztak korábban együtt - írja az Associated Press. A legutóbbi bírósági döntés azután született, hogy Jolie eredeti kérelmét (hogy távolítsák el Ouderkirket) tavaly ősszel elutasították, és Pitt "jelentősen több időt" nyert a gyerekeivel a nyár elején.

Az ET által megszerzett dokumentumokban az áll, hogy

"a Pitt ügyvédjével való közelmúltbeli szakmai kapcsolatairól nyilvánosságra hozott információk egy objektív, az összes tényt ismerő személyben ésszerűen kétséget ébreszthetnek a bíró pártatlansági képességét illetően. A kizárás szükséges".

Pitt és Ouderkirk egyaránt fellebbezhet a döntés ellen.

Brad Pitt szóvivője szintén közleményt adott ki a legújabb történésekkel kapcsolatban, az ET szerint.

"A fellebbviteli bíróság döntése egy technikai eljárási kérdésen alapult, de a tények nem változtak. Rendkívüli mennyiségű tényszerű bizonyíték vezette a bírót - és a sok szakértőt, akik tanúskodtak - arra, hogy egyértelmű következtetésre jusson arról, hogy mi a gyermekek érdeke"

- áll a közleményben.

"Továbbra is azt fogjuk tenni, ami jogilag szükséges, ezen részletes megállapítások alapján, hogy mi a legjobb a gyermekek számára".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!