Angelina Jolie bírósági győzelmet aratott válóperében - ifaktor
Angelina Jolie és Brad Pitt állnak fekete szettben
Angelina Jolie újabb akadályon van túl a folyamatban lévő gyermekelhelyezési perében. Egy kaliforniai bíró jóváhagyta a színésznő kérését, hogy távolítsák el a felügyeletért folytatott csatát felügyelő magánbírót.


Az Entertainment Tonight szerint egy kaliforniai bíró a színésznő javára döntött, hogy John W. Ouderkirk magánbírót kizárja a volt férjével, Brad Pitt-tel folytatott válóperének felügyeletéből. Jolie korábban azt kérte, hogy Ouderkirket távolítsák el az ügyből, mivel korábban kapcsolatban állt Pitt ügyvédjével, Anne C. Kiley-val, és nem hozta nyilvánosságra, hogy hány ügyön dolgoztak korábban együtt - írja az Associated Press. A legutóbbi bírósági döntés azután született, hogy Jolie eredeti kérelmét (hogy távolítsák el Ouderkirket) tavaly ősszel elutasították, és Pitt "jelentősen több időt" nyert a gyerekeivel a nyár elején.

Az ET által megszerzett dokumentumokban az áll, hogy

"a Pitt ügyvédjével való közelmúltbeli szakmai kapcsolatairól nyilvánosságra hozott információk egy objektív, az összes tényt ismerő személyben ésszerűen kétséget ébreszthetnek a bíró pártatlansági képességét illetően. A kizárás szükséges".

Pitt és Ouderkirk egyaránt fellebbezhet a döntés ellen.

Brad Pitt szóvivője szintén közleményt adott ki a legújabb történésekkel kapcsolatban, az ET szerint.

"A fellebbviteli bíróság döntése egy technikai eljárási kérdésen alapult, de a tények nem változtak. Rendkívüli mennyiségű tényszerű bizonyíték vezette a bírót - és a sok szakértőt, akik tanúskodtak - arra, hogy egyértelmű következtetésre jusson arról, hogy mi a gyermekek érdeke"

- áll a közleményben.

"Továbbra is azt fogjuk tenni, ami jogilag szükséges, ezen részletes megállapítások alapján, hogy mi a legjobb a gyermekek számára".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!