A királyi család árverésén ez a ritka kép is megjelenik majd - ifaktor
Diana Hercegnő fekete piros fehér csíkos kabátban

Wales hercegnőjéről a királyi család, egy rendkívül érdekes és gyönyörű portrét kínál árverésre.


Diána hercegnő a valaha volt legtöbbet fotózott nő volt az egész világon. Egy képe azonban soha nem került nyilvánosságra, eddig a pillanatig. A királyi család által rendezett árverésen, mely a Kensington-kastélyban lesz, ezt az egyedi és annál inkább ritka képet is megvásárolhatják a licitálók, amit David Bailey fotográfus készített 1988-ban.

A fekete-fehér portré Diána hercegnőt ábrázolja, amint profilból a messzibe tekint. A kép az egyike annak a néhány fotónak, ami a Nemzeti Portré Galéria megbízásából készült a hercegnőről. Eddig Bailey ezt a képet a saját archívumában őrizgette, ami azt jelenti, hogy soha eddig nem látta még senki. A kép elkészítéséhez a hercegnő maga választotta ki Baileyt.

A soha nem látott kép mellett, olyan fotó megvásárlására is lehetőség nyílik, amely a „Life Through a Royal Lense” címet kapta, avagy ezen a képen betekintést kapunk a királyi család és a kamerák kapcsolatáról, valamint egy kis betekintést abba, milyen, amikor nincsenek „szolgálatban”.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!