Egy néző szerint Anna Sorokin és a Tinder-csaló kollégák - ifaktor
Anna Sorokint játszó színésznő a Netflix sorozatában
Az internet népét teljesen sokkolta és felrázta az utóbbi időben két hírhedt csalóról, Anna Sorokinról és Simon Levievről készült dokumentumfilm, illetve sorozat a Netflixen. Olyannyira, hogy a két csaló teljesen különálló történetét már egybe is szövik.


Korábban már mi is írtunk Simon Levievről, azaz a Tinder-csalóról, aki szélhámosként hálózta be áldozatait a társkereső oldalakon és ártatlan nőktől csalt ki több százezer dollárt, amivel aztán eltűnt.

Simon dokumentumfilmje után megjelent egy újabb hasonlóan érdekes történetet feldolgozó minisorozat az online streaming oldalon, ami Anna Delvey, vagyis Anna Sorokinról szól.

Anna Sorokin egy orosz származású nő, aki Németországban nőtt fel. Később a Sorokin nevet elhagyva Delvey-re váltott és német arisztokratának adta ki magát, aki jelentős vagyonnal bír. Természetesen az ő élete is, akárcsak Simon Levivé a csaláson és az illúziókeltésen alapszik, így érthető, hogy a nézők számtalan párhuzamot vontak a két esett között.

Volt olyan néző, aki le is írta kommentben az eredeti Anna Sorokinnak, hogy szerinte ő és Leviev együtt is dolgozhatnának, hiszen annyira hasonló a két ember személyisége és bűneik is.

,,Na akkor most már csak kezdenetek kell egy közös bizniszt Simon Levievvel és meg is vagytok"

- gúnyolódott az ismeretlen kommentelő Anna Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!