Ant Anstead és Renee Zellweger nem akar összeházasodni - ifaktor
Ant Anstead és Renee Zellweger arca össze vágva egy fotóra

Nem sietik el a dolgot! Ant Anstead nem is lehetne boldogabb Renée Zellwegerrel való kapcsolatában - ám a pár még nem gondolkodik a házasságon.


"Ó, abszolút nem"

- mondta a 42 éves televíziós műsorvezető az Us Weeklynek január 18-án, kedden arról, hogy készen áll-e a következő lépésre.

"Úgy értem... miért is sietnék ennyire?"

Anstead bevallotta, hogy a gyerekvállalást sem fontolgatja. Első feleségével, Louise Ansteaddel való házasságából két gyermekük született, a 18 éves Amelie és a 15 éves Archie, valamint Christina Haacktől is van egy 2 éves gyermeke, Hudson. Az Us 2021 júliusában megerősítette, hogy Ant és második felesége, Christina 2020 szeptemberi szakításukat követően véglegesítették válásukat.

Az egykori szerelmesek kevesebb mint két évvel azután, hogy összekötötték az életüket, szakításuk okaként kibékíthetetlen ellentéteket említettek. Míg Haack továbblépett vőlegényével, Joshua Hall-lal, Ant 2021 júniusában vetett szemet az 52 éves színésznőre, és két hónappal később részt is vettek első nyilvános közös rendezvényükön, mint szerelmespár.

"Mindketten úgy érzik, hogy végre találkoztak a lelki társukkal"

- mondta egy forrás az Usnak a duóról 2021 augusztusában, megjegyezve, hogy kettejük kapcsolata "pozitív irányba halad".

Ant szerint még a gyerekei is észrevették, mennyire boldoggá teszi őt Zellweger.

"Senki sem ismer jobban, mint a gyerekeid. ... Ők az én gyerekeim. Ők a DNS-em részei"

- áradozott kedden a Usnak.

"A gyerekeid előtt nem tudod megjátszani magad."

A For the Love of Cars műsorvezetője a legjobb barátaiként emlegette legidősebb gyermekeit, és azt mondta a Us-nak, hogy nincs olyan téma, amitől kényelmetlenül érezné magát, amikor a tinikkel beszélget. Sűrű időbeosztása ellenére Ant büszke arra, hogy "jelenlévő szülő" tud lenni a gyerekei életében.

Bár az oltár elé lépés nem biztos, hogy a közeljövőben lesz, a dolgok határozottan felforrósodtak Ant és Zellweger között. 2021 októberében a Us megerősítette, hogy a chicagói színésznő eladásra kínálta Los Angeles-i otthonát, ami olyan pletykákat szült, hogy azt tervezi, összeköltözik a kedvesével. Egy forrás azonban akkoriban cáfolta, hogy a pár összeköltözne.

Virágzó románca nem az egyetlen dolog, aminek Ant idén örülhet. Arra is utalt, hogy néhány igazán izgalmas projekt van készülőben, köztük a Discovery+ hamarosan induló Radford Returns című sorozata.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!