Íme a legnagyobb korkülönbségű Hollywoodi álompárok - ifaktor
Apja lehetne! – a legnagyobb korkülönbségű Hollywoodi álompárok

Ki ne vágyna a Hollywoodi filmekbe illő, rózsaszín felhős szerelemre? Most megmutatjuk, hogy kik Hollywood legnagyobb korkülönbségű álompárjai, akiknek így is sikerült az irigylésre méltó párkapcsolat.


Michael Douglas és Catherine Zeta Jones - 25 év

A két hollywoodi sztárt 1998-ban a Deauville-i Film Fesztiválon mutatták be egymásnak, és rá két évre, 2000. novemberében már össze is házasodtak. Két közös gyermekük született, fiúk Dylan 21, míg lányuk Carys 18 éves. Házasságuk több komoly válságot megélt, 2013-ban külön is költöztek, de ma már újra egy párt alkot a 76 éves színész és az 51 éves színésznő.

Alec Baldwin és Hilaria Baldwin - 26 év

A 62 éves Baldwin 2012-ben vette feleségül jóga oktatóját. A házasság jót tett a korábban kicsapongó életet élő sztárnak, hiszen három közös gyermekük született. Baldwinnak egyébként összesen 7 gyermeke van. Közülük a Kim Basingerrel való házasságból született 25 éves Ireland Baldwin a leghíresebb, aki topmodellként és színésznőként dolgozik.

Jeff Goldblum és Emilie Livingstone - 31 év

A 68 éves, 194 cm magas színész 2014-ben vette feleségül a kanadai sportolónőt, aki ritmikus sportgimnasztikában 18. helyezést ért el a 2000-es sydney-i olimpián. A párnak két gyermeke született, Charlie Ocean 6, míg River Joe 4 éves.

Richard Gere és Alejandra Silva - 34 év

A sármos szívtipró Richard Gere 2014 óta randevúzik a spanyol üzletasszonnyal, és 2018-ban össze is házasodtak. Sőt Gere 68 és 70 évesen is újra apa lett, így már négyen élnek boldogságban a színész New York-i birtokán.

Patrick Stewart és Sunny Ozell - 38 év

A Star Trek sorozatból és az X-Men filmek 81 éves sztárja öt év randizgatás után 2013-ban vette feleségül a népszerű jazz énekesnőt, akivel egy közös színházi produkció során ismerkedett meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!