Aranylabda: Messit gyalázzák az interneten - ifaktor
Lionel Messi megkapja az aranylabdát Luis Suáreztől.
Tegnap kiosztották a 2021-es aranylabdát, amelyet – immár hetedik alkalommal – Lionel Messi nyert meg. A hazai kommentelők nem kímélték az argentin klasszist a közösségi médiában.


Természetesen több hazai hírportál is azonnal beszámolt a gála történéseiről, illetve a Spíler TV élőben közvetítette az eseményt. A France Football aranylabda-díjátadóját (amely a futballvilág legrangosabb elismerésének számít – a szerk.) természetesen idén is pletykák és előzetes találgatások előzték meg. A legutóbbi előrejelzések már előrevetítették, hogy vélhetően a korábbi hatszoros győztes, Messi viheti idén is haza a díjat.

A rajongók nagy részének azután vált mindez nyilvánvalóvá, hogy a France Football bejelentette, hogy idén posztokra lebontva is átadja a legjobbaknak járó elismerést.

Végül a legnagyobb esélyesnek tartott Robert Lewandowski a legjobb csatár lett, így ezután már valószínű volt, hogy Messi nyeri az aranylabdát.

Az M4sport és a Nemzeti Sport Facebook-oldalait a bejelentés után el is lepték az elégedetlen hozzászólások.

„Persze, adjuk neki jövőre is, nem baj, h szürke egér a PSG-ben… Idén sem ő érdemelte volna…, ami persze nem azt jelenti, h ne lenne jó, de messze nem a legjobb!”

– látható egy komment, amely azt nehezményezi, hogy Messi immár hetedjére nyerte meg a díjat.

„Abszolùt nem érdemelte meg, idén a Lengyelnek kellett volna nyernie!”
„Tavaly neki (Lewandowski) kellett volna megnyernie! Nem értem miért nem adták oda idén a tavalyit is”

– írta egy hozzászóló, aki azt nehezményezi, hogy tavaly nem osztották ki (a járvány miatt – a szerk.) az aranylabdát, holott akkor egyértelműen a lengyel csatár nyerhette volna.

„Valahol a döntéshozók is tudták, hogy neki kellett volna nyernie ezért kitaláltak neki egy díjat olyan kompenzáció gyanánt... Szánalom ez már”

– írta valaki az újonnan megalapított díjak kapcsán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!