Ariana Grande elköltözik a hegyoldalba épített házából - ifaktor
Ariana Grande fekete trikóban

Kicsivel több mint egy évet lakott a gyönyörű házban, majd Ariana Grande úgy döntött, hogy valami sokkal többre vágyik.


Éppen hogy csak beköltözött Hollywood Hills-i otthonába Ariana Grande, már szinte költözik is el. Kicsivel több mint egy éve vásárolta a hegyoldalba épített extravagáns villát, közel 14 millió dollárért (4.5 milliárd forint) és most úgy döntött tovább ad rajta.

Egyelőre nem tudni, hogy hová szeretne menni, azonban biztos, hogy nem egyedül teszi ezt, hiszen már boldog házastársi kapcsolatban él. 2020 nyarán egy életre szóló szövetséget kötött Dalton Gomez ingatlanügynökkel, akivel azóta is boldogan élnek.

A következő otthonuk mindenképpen egy olyan ház lesz, ahol már nem csak ketten, de többen is kényelmesen elférhetnek, ugyanis itt már nagyban kell gondolkodni. Ez a ház sem volt kicsi, a maga 4 hálószobájával és 7 fürdőjével, privát konditermével és medencéjével, de lehet ennél többre vágynak. Ari 13.7 millió dollárért vásárolta az ingatlant és 14-ért adta el, szóval még egy 300.000 dolláros (93 millió forint) zsebpénzt is magáénak tudhatott eladáskor.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!