Ariana Grande házát az éjszaka közepén érte támadás - ifaktor

Őrizetben van a férfi, aki az éj leple alatt próbálta megölni Ariana Grande biztonsági embereiet.


Letartóztatták azt a férfit, aki hajnali 2 óra körül megjelent Ariana Grande Hollywood Hills-i otthona előtt, mert látni akarta a híres énekesnőt. Amikor pedig megálljt parancsoltak neki a biztonsági emberek, úgy döntött megpróbálja megölni őket.

A 23 éves Aaron Brown mit sem törődve mindennel, kést rántott azokra a biztonsági emberekre, akik az énekesnő otthonát felügyelték. Feltehetőleg nem gondolta komolyan, hiszen nem csak egy emberrel nézett farkasszemet, de mindenesetre leteperték, rendőrt hívtak rá és letartóztatták.

Egyelőre azt nem tudni, hogy Ariana otthon volt-e az eset alatt, ugyanis egyszer sem látták kijönni a rendőri intézkedés alatt. Az énekesnő távolságtartási végzést nyújtott be Brown ellen és ezt a viselkedést elítéli.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Harry herceg és Meghan Markle interjúja veszített az Emmy díjátadón

Felmerülhet a kérdés, hogy egy interjú Harry herceggel és Meghan Markle-vel méltó ahhoz, hogy Emmyre jelöljék? Úgy tűnik igen.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!