Megszólalt Arnold Schwarzenegger balesetének résztvevője - ifaktor
Arnold Schwarzenegger kék zakóban mosolyog

Arnold Schwarzenegger balesetének kimenetelét tekintve, szerencse, hogy alig sérültek meg a karambol résztvevői.


Mint ahogy azt már megírtuk, Arnold Schwarzenegger balesetet okozott Los Angelesben, amikor hatalmas SUV típusú gépjárművével benézett egy kanyart. A másik irányból szabályosan érkező piros Toyota Prius sofőrjét fejsérülésekkel kórházba szállították, míg a másik két autó sofőrjét a helyszínen ellátták a kiérkező mentősök.

Az egyik könnyebben sérült résztevő Habiba Muminova, aki elmondta, hogy abban a pillanatban lefagyott, ahogy kinyílt a balesetet okozó autó ajtaja és Arnold Schwarzenegger szállt ki belőle.

Elmondása szerint hatalmas rajongója a volt californiai kormányzó és világhírű színésznek. Azt hitte először, hogy hallucinál. Ugyan hozzátette, hogy Isten áldja meg a férfit, még sem így képzelte el az első találkozót, ugyanis azóta súlyos gerinc fájdalmai vannak.

TMZ

Habiba azt is elmondta, hogy csak a szokásos pénteki rutinját végezte és egy betegét szállította az orvoshoz időpontra, amikor egyik pillanatról a másikra egy karambol közepén találta magát. Állítása szerint a piros lámpánál várakozott, amikor Arnold autója összeütközött a Toyotával. Azelőtt pedig, hogy erre reagálni tudott volna, a színész autójának kerekei már ott figyeltek tőle néhány méterre. Habiba szerint akkora volt a becsapódás, hogy azt hitte először, hogy eltört a gerince.

TMZ

Mivel a színész autója eltorlaszolta a vezetőülés felőli ajtót, így kénytelen volt átmászni az anyósülésre és az ablakon keresztül kimászni. Ekkora azonban már a helyszínen voltak a mentők, akik azonnal ellátták őt. Nagyon hálás amiért senki nem sérült meg súlyosan, de ha legközelebb összefuthatna a színésszel, nem biztos, hogy ugyanígy tenné meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!