Arnold Schwarzenegger karambolozott Los Angelesben - ifaktor
Arnold Schwarzenegger napszemüveggel a fején sétál

Arnold Schwarzenegger balesetét követően, a mentőegységek egy nőt kórházba is szállítottak fejsérülésekkel.


A színész és korábban California kormányzója Arnold Schwarzenegger részese volt egy balesetnek a hétvége folyamán. A hírek szerint Arnold hibájából keletkezett a baleset, melyben egy nőt sérüléseivel együtt kórházba is szállítottak.

A Terminátor című film főszereplője éppen Los Angelesben furikázott, mikor az egyik kereszteződésben balra szeretett volna fordulni. Azonban a jelzőlámpa ekkor még piros volt, amit Arnold nem vett észre és kikanyarodott egy szabályosan érkező Toyota Prius elé. Az ütközés nagyjából délután 5 óra körül lehetett, amikor a Prius sofőrje beleszállt oldalról a hatalmas SUV-ba melyet a színész vezetett. Az autó ekkor megpördült és a szabályosan haladó jármű tetejére, majd onnan a mögötte érkező Porsche Taycanba csapódott. Az ütközés ereje akkora volt, hogy kinyíltak a légzsákok is.

TMZ

Egy szemtanú elmondása szerint „olyan volt, mint egy akció-filmben.”

A nő aki a Priust vezette fejsérüléssel került kórházba. Arnold úgy szállt ki a monstrum terepjáróból, mintha mi sem történt volna vele, azonban elmondások szerint nagyon aggódott a másik sofőr miatt. Úgy hírlik azonnal érdeklődött, hogy melyik kórházba szállították, hogy személyesen odamehessen hozzá.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!