Arnold Schwarzenegger több mint 10 év után elvált - ifaktor
Arnold Schwarzenegger

Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger ügye 10,5 évig tartott, ami alatt volt mit elrendezni.


A bírósági jelenetre Los Angelesben került sor, amit egy magán bíró bonyolított le. Egy másik bíró már aláírta azonban az akkori válópert, de mindenképp bíróság elé kellett vinni az ügyet, így kerültek mindannyian egy tárgyalóterembe 12.28.-án, kedden.

Az, hogy a válás miért tartott eddig, eléggé bonyolult. Egyik fél sem vetemedett neki az ügynek eléggé, valamint a közös vagyon elosztásban is meg kellett hozni döntéseket, ugyanis közel 400 millió dollár (131 milliárd forint) elosztásáról van szó. A hírek szerint Maria és Arnold már évekkel ezelőtt továbbléptek, de családi összejöveteleken gyakran láthatók együtt 4 gyermekükkel.

Körülbelül 12 évvel ezelőtt, amikor kiderült, hogy Arnoldnak van egy eltitkolt gyermeke Joseph a család takarítónőjétől, azonnal elköltözött tőle Maria. A titkos fiú azóta egyetemista és színészi ambíciókkal is rendelkezik, akárcsak édesapja.

Arnold és felesége 1986-ban házasodtak össze, ami mindent egybe véve, nem volt rövid lefutású.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!