Árpa Attila vallomást tett a fegyverek hazai használatról - ifaktor
Árpa Attila bőrdzsekiben és fegyverrel a kezében.
Azt gondolná az ember, hogy Magyarországon nem fordulhat elő hasonló tragédia, mint ami Alec Baldwin esetében történt, de Árpa Attila mondandója mást sejtet.


Napokkal a baleset után még mindig azt találgatja a világ összes filmese, hogy miként fordulhatott elő, hogy Alec Baldwin éles fegyverrel lőtt a kamera irányába.

Bochkor Gáborék a Retro rádióban egy fegyverszakértőt is megkérdeztek, aki mesélt a sajátos és szigorú magyarországi szabályozásokról, amelynek némileg ellentmond Árpa Attila nyilatkozata.

„Magyarországon azért sem fordulhat elő ilyen baleset, mert a mi fegyvereinket úgy kell átalakítani, hogy lövedék semmilyen körülmények között ne tudja elhagyni a csövet, illetve mi a töltényölbe sem tehetünk olyan lőszert, ami teljes hosszúságú, ezáltal lehetetlen lenne betölteni éles lőszert a fegyverünkbe. De ez nem azt jelenti, hogy ez egy veszélytelen eszköz..."

– mondta az ország egyik legelismertebb fegyverszakértője, Gonda Zsolt.

Árpa Attila a Ripost szerint megdöbbentő vallomást tett: az Argo 2-ben is használtak éles fegyvert, amelyről a Bors szerdai lapszámában olvashatnak bővebben az érdeklődők. Annyit említ még a magazin, hogy az interjúban Árpa biztosan állította, hogy hibák sorozata kellett ahhoz, hogy Baldwinéknál megtörténjen a baj.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!