Árpa Attila büntetőügye folytatódik - ifaktor
Árpa Attila egy fekete háttér előtt ül
Botrányos! Árpa Attilát vád alá helyezték kábítószer ügyletei miatt
Instagram/@attilaarpa

Árpa Attila büntetőügye folytatódik

Talán végre pont kerül Árpa Attila büntetőügye végére. Ugyanis márciusban kezdődik meg az ügy a bíróságon és a színész úgy gondolja ott majd bebizonyítja ártatlanságát.


,,Boszorkány üldözés folyik ellenem”

-nyilatkozta Árpa Attila a Mokkában.

A színész most a Mokkában mesélt büntetőügye jelenlegi állásáról és arról, hogy véleménye szerint teljesen alaptalan a vád. Ugyanis az ügy márciusban fog kezdődni, amikor is Attila ügyvédjével állítása szerint be fogja tudni bizonyítani ártatlanságát.

2019 tavaszán lepték meg a rendőrök a színészt otthonában egy pókerparti során. A házkutatás alkalmával nem találtak drogot a lakásban. A rendőrség ezután elkísérte saját otthonukba azt az öt embert, aki Attilánál tartózkodott és ott is házkutatást tartottak.

Attila nem értette miért folyamodott ilyen eszközökhöz a rendőrség, amikor előtte hónapokon keresztül lehallgatták és megfigyelték a színészt. Állítása szerint már akkor észrevehették volna, hogy nem él kábítószerekkel. Az egykori Dancing with the Stars sztárja nagyon várja már, hogy véget érjen végre ez a tortúra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!