Árpa Attila meglepő dolgot árult el magáról - ifaktor
Árpa Attila a Dancing with Stars műsorában táncol
Árpa Attila rácáfolt a sokak által róla hitt feltételezésnek. A színész szerényebb oldalát mutatta meg egy interjú alkalmával, amikor is elárulta, egy nap talán egyszer néz tükörbe.


Árpa Attila, mindenkori sármjával több magyar hölgy rajongását nyerte el. Nem mellesleg kiváló színész, akit a mai napig számos darabban láthatunk, jelenleg a Karinthy Színházban futó Tortúrában.

A tévében Attila pedig minden szombat este táncol a Dancing with the Stars-ban. Partnerével, Stana Alexandrával egy közös interjúban több érdekességet is elárultak egymásról például, hogy a színész nem szeret tükörbe nézi. Még Alexandra is meglepődve hallgatta Attilát, ezzel kapcsolatban. A páros hölgy tagja, azt hitte a színész biztos naponta többször csodálja magát a tükörben. Attila azonban erre határozottan rácáfolt. Sokszor problémát okozott a párnak, hogy a táncpróbák közben sem figyeli Attila, a tükörben mozdulatait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!