Ambrus Attila elmesélte, hogyan szökött meg a börtönből - ifaktor
Ambrus Attila, a Viszkis rabló

A Viszkis rabló, vagyis Ambrus Attila még tavaly volt Hajdú Péter vendége az Összezárva Hajdú Péterrelben. A csatorna most ismétli az Ambrussal készült beszélgetést, ahol az egykori bankrabló teljes őszinteséggel beszélt arról, hogyan tette lóvá a rendőröket annak idején.Az emberek kedvenc bankrablója 1993 és 1999 között 30 alkalommal rabolt ki bankokat, takarékszövetkezeteket, utazási irodákat és postákat.

Ambrust először menekülés közben, a román-magyar határon tartóztatták le, de fél év után sikeresen megszökött a letartóztatásból, amelyről részletesen beszámolt Hajdúnak.

„Ami konkrétan tény: 7 perc alatt léptem meg, volt nálam pénz és minden, rendőrségi pólótól kezdve minden stb. Tudtam mindent, hozták-vitték az infókat plusz még sok mindent tudtam a kamerarendszertől kezdve, mindent. Fontam kötelet, lepedőkből, töröközőkből és kábelekből"

– mesélte a műsorvezetőnek a Viszkis, akinek a kábelektől még most is láthatóak sérülések a tenyerén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!