Ezért mondta le Curtis az összes idei fellépését - ifaktor
Curtis parkolóban, kék melegítőnadrág

Curtis nemrég jelentette be Instagram-oldalán, hogy határozatkan időre el szeretne vonulni a nyilvánosságtól. Meg is osztotta mi ennek az oka.


Széki Attila, Curtis úgy nyilatkozott bejegyzésében, hogy egy nagyon nehéz év áll mögötte. Most már testileg és lelkileg is elfáradt. Szüksége van a pihenésre, mert ahogy ő fogalmazott nyakába vette a világ összes gondját.

Bevallotta, hogy a magánéletében is rengeteg konfliktusra sor került, de jelenlegi párja, kisfia és barátai mindenben segítik és támogatják. Egy-két tv-s szereplést még elfog vállalni a magyar rapper, de azokon kívül minden idei rögzített fellépését felfüggesztette. Továbbá arra kéri a média munkatársait, hogy ne keressék döntésével kapcsolatban.

Rajongóit nagyon meglepte a hírrel, de csupa jó kívánsággal látták el Curtis oldalát és mielőbbi sikeres lelki felépülést kívántak a rappernek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!