Azért ez furcsa: Aurelionak boldog volt a 2021-es év - ifaktor
Aurelio a konditeremben.
Aurelio sok celebhez hasonlóan a 2021-es év utolsó napján megosztott egy bejegyzést az idei évről. Sokan meglepőnek találhatják, hogy összességében - a jelek szerint - örömmel tekint vissza az óévre.


Az egykori Való Világ sztárra, emberrablásos ügye miatt kiszabott, eredeti büntetést, még novemberben 2 év 3 hónap börtönre mérsékelték, valamint 167 ezer Ft bűnügyi költség megfizetésére kötelezték. Aureliót korábban a drogügyei miatt 1 év és 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, a bíróság döntésének értelmében ezt is le kell töltenie, így összesen 3 év és 5 hónap letöltendő szabadságvesztéssel sújtotta a törvényhozás.

Ezek alapján nem feltétlenül az öröm és boldogság jut az ember eszébe, de Aurelio a régóta húzódó kálvária következtében már nagyon megkönnyebbült, hogy végre van ítélet az ügyében.

„Lehet, hogy furán hangzik, de meg vagyok elégedve az ítélettel, ez már úgy egyensúlyban van a tetteimmel.”

– nyilatkozta és elhatározta, hogy az újévben mielőbb el szeretné kezdeni a büntetése letöltését, sőt már tervei is vannak arra, hogy mit csinál majd a rácsok között.

A bejegyzésében azt írja: „2021 legjobb”.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!