Aurelio átverte minden követőjét - ifaktor
Aurelio
Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Aurelio élőben fogja közvetíteni a börtönbe vonulása előtti utolsó egy óráját, amit szabadlábon tölt. Nos, úgy tűnik, hogy nem egészen azt adta, amit ígért.


Aurelio már régóta tudta, hogy születésnapján kezdi meg börtönbüntetése letöltését, és február 16-án búcsút vett rajongóitól, melyet 1990 Ft-ért bárki megtekinthetett. Azonban a Blikk információ szerint a behívója csak egy nappal későbbre, február 17-re szólt, vagyis egy előre rögzített felvételt láthattak, akik megvásárolták az utolsó egy órát.

A bíróság első fokon még 2019 novemberében bűnösnek találta az emberrablási ügyében a celebet. A Szegedi ítélőtábla végül megváltoztatta az első fokon eljáró bíróság döntését, így Aurelio büntetését 2 év 3 hónap börtönre mérsékelték. Az egykori Való Vikág győztest korábbi drogügyei miatt 1 év és 2 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, a bíróság döntésének értelmében ezt is le kell töltenie, így összesen 3 év és 5 hónap letöltendő szabadságvesztéssel sújtotta a törvényhozás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!