Borzasztó lelkiállapotban vonulhat börtönbe Aurelio - ifaktor
Aurelio és barátnője.
Aureliot még novemberben ítélte el jogerősen, több mint három és fél évre a bíróság.

Az egykori Való Világ győztes VV Aurelio drámája sokáig húzódott, ám végül ő is megkönnyebbült, amikor emberrablásos ügyében ítélet született.

Azóta lenyilatkozta, hogy valójában igazságos ítélet született, amely arányban van a tetteivel. Mivel a bevonulás dátuma még nincs meg, így Aurelio szeretett volna kicsit elvonulni és a magánéletével, párjával foglalkozni.

„A mostani helyzetemben pedig főleg az van, hogy inkább azzal töltöm az időmet, aki feltölt lelkileg. Nem szeretnék vadidegen emberek között lenni, nem akarom, hogy számomra ismeretlen részegek lapogassák a hátam, hogy mekkora haverok vagyunk... Most csendre vágyom. Ezért kettesben leszünk a szerelmemmel”

mondta a Borsnak korábban Aurelio.

Mostanáig úgy tűnt, révbe ért a magánéletében Aurelio, hiszen már egy ideje boldog párkapcsolatban élt. Ám valami elromolhatott a szerelmesek között, a börtönbüntetésre ítélt, egykori ValóVilág-győztes legfrissebb posztja arra utal, hogy szakítottak a fiatalok – írja mindezt az NLC.

Az NLC a Riposrta hivatkozva írja, hogy megromolhatott a valóságshow sztár és barátnője kapcsolata.

“Nyugi, nem égetlek tovább. No way! Nyugi, nem “égetlek” a szememben lényegtelen földönfutó nagy bajaiak előtt, de mától ne úgy integessenek nekem, hogy majd kiesnek a kocsiból, meg nem kell a seggemet nyalni és engedjétek nyugodtan el az asszonyaitokat egyedül a városba. Mert a tieitek a lőtéri kutyának se kell, nem hogy nekem. (…)”

– olvasható.

Amennyiben mindez igaz, úgy Aurelio nem túl jó lelkiállapotban vonulhat rácsok mögé.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!