Aurelio először posztolt, amióta több év börtönre ítélték - ifaktor
VV Aurelio.
Aureliot nemrég három és fél éves börtönbüntetésre ítélte a bíróság, ráadásul a korábban kiszabott felfüggesztett büntetését is le kell ülnie.


A bíróság első fokon még 2019 novemberében bűnösnek találta az emberrablási ügyében a celebet, ám Aurelio ügyvédje fellebbezett, azóta pedig több tárgyalás is volt. A valóságshow szereplő az Instagram-oldalán azt a kérdést tette fel, hogy:

"Miért mindig én?"

A bejegyzés ide kattintva látható.

Aurelio ezt mondta az utolsó szó jogán:

„Nagyon sajnálom, nagyon röstellem azt, amit tettem. Nem a felmentésemért kampányolok, és lehet, hogy bűncselekményt követtem el, de soha nem állt szándékomban embert rabolni. Szeretnék elnézést kérni a viselkedésemért, és amiért az elsőfokú tárgyalásra szerepelni jártam. Nem szándékozom bűncselekményeket elkövetni. Bevallom, ideges voltam, felpofoztam, üvöltöztem a sértettel, elküldtem melegebb éghajlatra. Valóban csapkodtam hátrafelé, amikor a kocsiban voltam, és igen, mondtam, hogy szívem szerint kiszállnék és elásnám. Már bánom, hogy a kiszőkített hajú idióta fejemmel mentem a tárgyalásra, ahova szerepelni jártam, de fel sem fogtam, milyen következményei lehetnek ennek az egésznek. Bíró úr, legyen szíves mindezt figyelembe venni. Pszichológushoz is rengeteget járok, szeretném a hírnevemet is jó, erkölcsileg jó dolgokra fordítani. Szeretném, ha elhinné nekem, hogy nem állt szándékomban senkit elrabolni."

A Szegedi ítélőtábla végül megváltoztatta az első fokon eljáró bíróság döntését, így Aurelio büntetését 2 év 3 hónap börtönre mérsékelték, valamint 167 ezer Ft bűnügyi költség megfizetésére kötelezték. Aureliót korábban a drogügyei miatt 1 év és 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, a bíróság döntésének értelmében ezt is le kell töltenie, így összesen 3 év és 5 hónap letöltendő szabadságvesztéssel sújtotta a törvényhozás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!