Aurelio már sokszor a vonat elé akart ugrani - ifaktor
Aurelio fekete pólóban ül egy fehér kanapén a Tv2 Mokka műsorában

Korábban már mi is megírtuk, hogy a volt ValóVilág szereplő, VV Aurelio három és fél év börtönbüntetést kapott, amitől sokáig hangos volt a hazai sajtó. Aurelio őszintén beszélt a bevonulása előtti gondolatairól, érzéseiről a Tv2 Mokkájában.


Aurelio a műsorvezetőknek elárulta, hogy a négy év után meghozott bírósági döntés megkönnyebbülést hozott el a számára. Hiába kapott börtönbüntetést, mégis fellélegezhetett, mert már nem élt bizonytalanságban. Most már pontosan tudja, mi vár rá.

Ennek ellenére természetesen az ellenségének sem kívánná Aurelio ezt az időszakot az életéből és elmesélte a Mokka műsorában, hogy mennyi borzalmat kellett lelkileg kiállnia a négy év tudatlanság alatt.

,,Azért az, hogy négy éven keresztül az ember nem tudja, hogy mi fog vele történni, mik lesznek a következmények, így az ember nehezen tervez, hogy nem tudja mi a jövője. Nagyon sokat változtam ez alatt az idő alatt, muszáj volt. Sok pszichológust is látogatok mostanában, mert sokszor gondolkoztam azon is, hogy kiugrom a vonat elé"

- mesélte fájó őszinteséggel a volt ValóVilág szereplő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!