Aurelio emberrablással viccelődik az Instagram-oldalán - ifaktor
VV Aurelio.
Mi is beszámoltunk róla, hogy Aureliot még tavaly két és fél éves börtönbüntetésre ítélte a bíróság, ráadásul a korábban kiszabott felfüggesztett büntetését is le kell ülnie.


Az egykori Való Világ celebbel elleni vád szerint megverte és elrabolta egy ismerősét, amiért elsőre súlyos ítéletet hozott a bíróság, de Aurelio fellebbezett.

Később a Szegedi ítélőtábla megváltoztatta az első fokon eljáró bíróság döntését, így Aurelio büntetését 2 év 3 hónap börtönre mérsékelték, valamint 167 ezer Ft bűnügyi költség megfizetésére kötelezték. Aureliót korábban, drogügyei miatt 1 év és 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, a bíróság döntésének értelmében ezt is le kell töltenie, így összesen 3 év és 5 hónap letöltendő szabadságvesztéssel sújtotta a törvényhozás.

A tárgyalás folyamán többször kifejezte sajnálatát és megbánását, így ennek fényében különösen érdekes, hogy máris viccelődik az „emberrablásos ügyével”.

„A jézuska nem mondta, hogy nem szabad megverni a gyerekkori cimboráidat meg elrabolni”

– látható egy rajongójával folytatott párbeszédében. Aurelio a focival kapcsolatban kapott kérdést, miszerint kapus-e, de hamar átment cinikus viccelődésbe. Ide kattintva láthatod te is a teljes bejegyzést.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!