"Bicskanyitogató" ahogy Aurelioval kivételeznek a börtönben - ifaktor
Aurelio egy tükörben pózol, barátnője pedig a háttérben ül

Aurelio elmondása szerint jól viseli a börtönt és elég hamar beilleszkedett. Azonban jónéhány elítélt másként vélekedik erről.


Aurelio Caversaccio jelenleg is börtönbüntetését tölti. Ahogy azt már korábban megírtuk, három embert jelölt meg, aki látogathatja őt. Rajtuk keresztül tudhattuk meg, hogy a korábbi villalakó szerint, a várthoz képest sokkal jobban telnek a napjai. Sikerült beilleszkednie, és még önéletrajzi könyvet is fog írni. Azonban egy mostani interjúban, egy elítélt teljesen más képet festett fel „Károlyról”.

A fogvatartott szerint Aurelioval úgy kivételeznek, hogy az számos rabtársánál kiveri a biztosítékot. Ameddig ők ketrecbe vannak zárva, addig ő és a VIP-brigád, szabadon kondizhat és élheti a zavartalan életet.

Egyszerűen bicskanyitogató, amit ennek a fickónak megengednek a börtönben! (…) Míg mi a sétaudvaron egy ketrecszerű valamiben vagyunk bezárva és ott mozoghattunk, addig a VIP-osztag szabadon kondizhat, mindenfajta megkötés nélkül. (…) Úgy került a legjobb helyre, hogy semmit nem tett érte, ezzel automatikusan kivívta a többiek utálatát

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!