Az egykori rab szerint már várják a börtönben Aureliot - ifaktor
Aurelio Caversaccio.
Aureliot nemrég két és fél éves börtönbüntetésre ítélte a bíróság, ráadásul a korábban kiszabott felfüggesztett büntetését is le kell ülnie.


Aurelio Caversaccio-t többen is támadták a közösségi oldalain, ahol az egyik kommentelő egy korábban börtönviselt ember, aki elárulta, szerinte mi várja majd a celebet a rácsok mögött.

„Aki soha nem volt börtönben, soha nem fogja megtudni, milyen is ott az élet, mert amit a tévé mutat, az minden, csak nem a valóság. Majd most kerül be a való világba. Kitartást neki, de nem sok esélyt látok rá, hogy szeretni fogják, mert az én öt és fél évem alatt körülbelül hárommillió ötszázezer alkalommal hallottam, hogy bárcsak bekerülne. Szóval biztosan lesz, aki szívesen fogadja majd. Persze egy kis pénzzel, ami van neki, mindent el lehet intézni. Így valószínűleg, amíg van pénze, addig a s*gge is szűz marad”

– írta az Instagramon a korábbi rab.

A Szegedi ítélőtábla végül megváltoztatta az első fokon eljáró bíróság döntését, így Aurelio büntetését 2 év 3 hónap börtönre mérsékelték (eredetileg több mint 5 évről volt szó – a szerk.), valamint 167 ezer Ft bűnügyi költség megfizetésére kötelezték. Aureliót korábban a drogügyei miatt 1 év és 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, a bíróság döntésének értelmében ezt is le kell töltenie, így összesen 3 év és 5 hónap letöltendő szabadságvesztéssel sújtotta a törvényhozás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!