Aurelio még utoljára szerepelni fog egy RTL-es műsorban? - ifaktor
Aurelio Onorato Caversaccio.
Mi is beszámoltunk róla, hogy Aureliot nemrég két és fél éves börtönbüntetésre ítélte a bíróság, ráadásul a korábban kiszabott felfüggesztett büntetését is le kell ülnie. Ám úgy tűnik, még mielőtt börtönbe vonulna lesz munkája.


Aurelio kezét már viszonylag hosszú ideje elengedte az RTL Klub, amelynek műsorával, a Való Világgal híressé vált. Nem véletlen, hogy legutóbb amikor a tévéképernyőn járt, akkor a TV2-es Nicsak, ki vagyok!-ban szerepelt.

Aurelio legutóbbi Instagram-posztjában azt írta angolul, hogy: „hazatérés” és a csatolt fotókon pedig láthatóan az RTL székházában járt. A követői egyből elkezdtek találgatni, hogy vajon a csatorna melyik produkciójában tér vissza az egykori VV-sztár.

Sokan a Való Világra tippelnek, de mi azért erősen szkeptikusak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy a jogerősen elítélt Aureliora egy ekkora volumenű műsort bíznának – ráadásul hamarosan be is kell vonulnia a börtönbe.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!