Aurelio már elkezdett edzeni a börtönévekre - ifaktor
Aurelio.
Mi is beszámoltunk róla, hogy Aureliot nemrég két és fél éves börtönbüntetésre ítélte a bíróság, ráadásul a korábban kiszabott felfüggesztett büntetését is le kell ülnie.


Aureliot sokan bírálták az ítélet megszületése óta. Az egykori Való Világ sztárt emberrablásos ügye miatt ítélte el a Szegedi ítélőtábla. Sokan azonnal megrohamozták a közösségi oldalát, sőt még egy korábban börtönviselt ember is írt neki.

„Aki soha nem volt börtönben, soha nem fogja megtudni, milyen is ott az élet, mert amit a tévé mutat, az minden, csak nem a valóság. Majd most kerül be a való világba. Kitartást neki, de nem sok esélyt látok rá, hogy szeretni fogják, mert az én öt és fél évem alatt körülbelül hárommillió ötszázezer alkalommal hallottam, hogy bárcsak bekerülne. Szóval biztosan lesz, aki szívesen fogadja majd. Persze egy kis pénzzel, ami van neki, mindent el lehet intézni. Így valószínűleg, amíg van pénze, addig a s*gge is szűz marad”

– írta az Instagramon a korábbi rab.

Nem tudjuk, hogy a celebre ez a komment ijesztett rá, vagy egyáltalán büntetésével összefüggésben, de nemrég posztolt egy képet, amin éppen a konditeremben látható.

Aurelion egyébként már most látszik, hogy izmosodott, így felmerül a kérdés: készül a börtönévekre? Ennek némileg ellentmond, hogy már azt is említette az olasz származású híresség, hogy van pénze magáncellára, ahol nem kell félnie az atrocitásoktól.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!