Videón az Avatar 2 - erre számíthatunk idén decemberben - ifaktor
Avatar

Elérkezett a pillanat! Kijött az Avatar 2 előzetese, amiből megtudhatjuk, hogyan folytatódik Jake Sully és társai élete.


Ugyan még fel sem ocsúdtak az emberek a legújabb Doctor Strange az őrület multiverzumában filmből, de már itt van James Cameron legújabb szerzeményének előzetese, amely történetesen az „Avatar: A víz útja” címet kapta.

Az új filmben Pandora tengerkék vízében láthatunk a bálnákhoz hasonló lényeket úszkálni, valamint visszatérnek az első film hatalmas kedvencei, a repülő Torukok. Az előzetesben Jake Sullyt és családját mutatják be, és azt a felfordulást ami az ő életüket követi. A fő feladat, hogy egymást épségben tartsák és a tragédiákon együtt, erősen át tudjanak lépni.

A filmben ismét a régi szereplőket köszönhetjük, egy két újítással. A főszerepben azonban továbbra is Zoe Saldana és Sam Worthington lesz. A rendező pedig nem más, mint James Cameron. Ez a film az első része lesz annak a 4 részes folytatásnak, amiben megállapodtak film készítői. Szerintük így lesz kerek egész a történet. Az Avatar: A víz útja, december 16-án érkezik a mozikba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!