Kiszivárgott az első kép az Avatar 2 új karakteréről - ifaktor
Avatar film kepek

Egy most készült fotó bizonyítja, hogy hatalmas munkában állnak James Cameronék, hogy egy újabb tökéletes Avatar filmmel szolgálhassanak.


A folytatás a következő évben érkezik, amire mindössze 13 évet kellett várjunk. A történet Jake Sully és Neytiriről szól, akik abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy 3 Na’vi gyermekük is van, valamint egy emberkölyök is. Az utóbbit Miles Socorronak hívják, aki a Bosszúállók: Végjátékban is szerepelt. A fiú Pandorában született, azonban túl kicsi volt, hogy visszatérjen a földre, így Jake és Neytiri örökbe fogadta őt.

Az első kép Jon Landau producertől érkezett, ahol az Empire magazinnak adott egy különleges interjút, amiben elmeséli a történetet, hogyan került Socorro Jake családjához és mit várhatunk James Camerontól.

„Jake befogadta a fiút, azonban Neytiri mindig azokat az embereket látta benne, akik elpusztították az otthonát és megölték az apját. Szóval ezek a szálak nagyon dinamikusan kezelhetők.”

mondta Landau.

Landau továbbá azt is elmondta, hogy

„Jim (James Cameron) olyan filmeket készít, amikben az univerzális témákat a legnagyobb szintre emelte. Most pedig Jake és Neytiri köré a leguniverzálisabb témát fogjuk építeni, ami nem más, mint a család. Jake az emberi világból érkezik, míg Neytiri Na’vi. Lényegében ők egy modern mix család, ahol olyan gyermekeket nevelnek, akik egyik világhoz sem érzik annyira az odatartozást.”

Az Avatar 2, 2022 december 22-én érkezik a mozikba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!