Végre kiderült miért lett öngyilkos Avicii - ifaktor
Avicii zenélés közben nevet

Súlyos alkoholfüggőségben szenvedett Avicii, amikor pedig kicsúszott a lába alól a talaj, feladta a küzdelmet. Most azonban kiderült, pontosan mi sarkalta a lemezlovast arra, hogy véget vessen az életének.


Csak nem négy év telt már el a népszerű lemezlovas, Avicii halála óta. A tragikus esemény óta zajlottak a találgatások mi álhatott öngyilkosságának hátterében. Tim Bergling néven született svéd dj-t 2018. április 20-án találták meg Omán fővárosában, Maszkatban, egy hotelszobában, a helyi rendőrség az idegenkezűséget kizárta.

A napokban nyilvánosságra került Avicii naplója, amelyben kendőzetlenül ír lelki fájdalmairól. Ezek a depresszív gondolatok vezettek későbbi öngyilkosságához.

"Nehéz volt elfogadnom, hogy nem ihatok többé, pedig az orvosaim erősen azt javasolták, hogy várjak legalább egy évet, mire megiszok egy sört. Persze nem hallgattam az orvosokra, inkább annak a párnak hittem, akik azt mondták, hogy minden oké, ha óvatos vagyok. Tudatlan és naiv voltam, miközben jártam a világot a soha véget nem érő turnémon"
"A kórházban töltött napok voltak a legszorongásmentesebb és legstresszmentesebb napok, amelyekre az elmúlt hat évben emlékszem. Ezek voltak számomra az igazi vakációk, bármilyen nyomasztóan is hangzik. Hatalmas megkönnyebbülés volt, amikor az extrém fájdalmak semmivé váltak, és tudtam, hogy itt senki nem vár el tőlem mást, csak azt, hogy felépüljek. Ez rendkívüli megkönnyebbülés volt ahhoz az őrült menetrendhez képest, amelyet addig tartottam. A lélek kihullása az utolsó kapaszkodó, mielőtt újraindul!"

-írta a lemezlovas.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!