Nagy Dani megmászta a Fudzsi vulkánt - ifaktor

Nagy Danit Japánban, a Fudzsi hegy tetején láthatjuk legújabb posztjában. Az Exatlon Hungary volt szereplője élete egyik legnagyobb élményeként tartja számon, hogy sikerült megmásznia a híres vulkánt.


A Fudzsi nevű vulkán Japán legmagasabb hegye és egyben az ország jelképe is. A Honsú sziget csendes-óceáni partján fekszik, Tokiótól 100 km-re-tudhatjuk meg az Érdekes világ oldal információiból.

Nagy Dani nem csak posztot tett ki Instagram-oldalára, de több sztoriban is megosztotta a vulkán legtetejéig vezető útjának állomásait.

Elsőnek egy, a hegyre hasonlító süteményről láthatunk képet, amivel Dani a mászásra hangolódott, majd már a túrát megelőzően láthatjuk, ahogy tiszta cipőjét mutatja nekünk, mondván a lábbeli nem is sejti még, milyen nagy távot kell megtennie.

Ahogy elindult felfelé, az ötödik szint után Daniék egy kisháznál pihentek meg, ami elmondása szerint minden megállónál fellelhető. Itt teázni és beszélgetni is szeretnek a túrázók.

A következő érdekesség, amit megoszt rajongóival, hogy egyes túrázók több napon át másszák meg a hegyet. Sokan azért választják ezt a megoldást, mert így szeretnék elkerülni a hegyibetegséget, de van olyan is, akinek több nap kell ahhoz, hogy igazán megélje az élményt.

3100 méteres magasságnál a fiú elmondja, hogy ez volt élete addigi legmagasabb pontja, ahol járt. A teljes, 3776 méteres magasságot három és fél óra alatt sikerült megtenniük.

A hegy tetején Dani büszkén mutatja meg teljesítményét és láthatóan életre szóló volt számára a kaland.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!