Olimpia helyett a Farm VIP-t választotta a népszerű kajakos - ifaktor
Kammerer Zoltán 34 évesen úgy tűnik, hogy befejezte aktív sportolói pályafutását. A háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó a TV2 Farm VIP műsora miatt fordított hátat végleg a versenyzésnek.


A tokiói olimpiára még lett volna esélye kvalifikálni, amikor elfogadta a Farm VIP-ban való szereplésére vonatkozó ajánlatot a kereskedelmi tévétől, de minderre megvolt az oka a sportembernek.

A Bors a műsor forgatásának helyszínén beszélgetett Kammerer Zoltánnal, aki nemrég még a most zajló tokiói olimpiára készült.

„Az olimpiára készültem, amikor jött a telefon a TV2-től. Döntést kellett hoznom és ehhez valamelyik kezemet meg kellett harapnom. Sok vívódás után akkor vállaltam el a szereplést, amikor éppen elkezdődött a felkészülés az olimpiára. Igaz, nem is kerültem be a csapatba, de matematikai esélyem még volt rá, hogy ott legyek tokióban. Végül beigazolódott, hogy jól döntöttem, hiszen a csapat így is, úgy is nélkülem utazott volna, mint kiderült"

– mondta a Borsnak a Kammerer, aki kicsit szeretett volna távolabb kerülni a közegtől, amelyben hosszú évek óta él és versenyez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!