Az ország legszexibb tanárnője: dr. Demeter Alexandra - ifaktor
Demeter Alexandra Szegeden.
Demeter Alexandráról köztudott, hogy gyógyszerészként diplomázott, de azt már kevesebb tudják, hogy már fiatalkora óta szerves kémiát tanít az egyetemen.


Alexandra már a Survivorben is említette, hogy tanít, de úgy tűnik, hogy továbbra is így tesz.

Legutóbbi Instagram-bejegyzésében azt is megemlítette, hogy hol és mit: a Szegedi Tudományegyetemen tanít szerves kémiát.

A bejegyzésből kiderül, hogy most először láthatta tanítványait, hiszen a pandémia miatt az előző szemeszterekben csak online oktatás folyt szinte minden egyetemen, így Szegeden is.

„Tegnap Szegeden jártam, hogy vègre találkozzak élőben is azon Szegedi Tudományegyetemre járó diákjaimmal, akiknek egy éven át online szerves kémia szeminàriumokat tartottam. Hihetetlen megtisztelő, hogy bizalmat szavaztak nekem annó úgy, hogy soha nem találkoztak velem és nem is hallottak rólam azelőtt. Furcsa érzés volt a már jól ismert hangokhoz arcokat is párosítani, mert ugyan egy éven keresztül közösen küzdöttünk, izgultunk és a végén együtt örültünk a szerves kémiából elért sikereiknek, de csak ők láthattak engem az előadásaim közben, én csak a hangjukat hallhattam….Egèszen tegnapig"

– írta a volt Survivor-versenyző.

Nehéz elképzelni, hogy a diákok ne szeretnék a tanárnőt, akinél vélhetően nemigen találnánk szemrevalóbb tanárnőt az országban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!