Az RTL Klub visszahozza a legnépszerűbb műsorait - ifaktor
az X-Faktor mentorai: Puskás Peti, ByeAlex, Csobot Adél, Gáspár Laci
Az RTL Klub a nézettség érdekében (mi másért?!) az előttünk álló időszakban több népszerű műsorával is visszatér a képernyőre.


Azt már korábban lehetett tudni, hogy a Survivor új évadának forgatása már befejeződött, de mostanra már tényleg csak a pontos dátum hiányzik, de szinte biztos, hogy még szeptember előtt érkezik az új évad, hiszen Nagy Alexandra már megosztotta, hogy hamarosan a képernyőn lesz. Ráadásul a hirdetés felfedi, hogy bizony sok meglepetés vár ránk a műsor folyamán...

Közben az már hivatalossá vált, hogy a Keresztanyu című sorozat már augusztus 9-től a következő évaddal tér vissza a kereskedelmi csatorna műsorára, amelyet már sokan nagyon vártak. Ezt hétköznap 20:00 órától tekinthetik meg a tévénézők.

És akkor ott van még az RTL Klub zászlóshajója, az X-Faktor, amely legutóbb (néhány hete) a tábor forgatásánál tartott, de minden bizonnyal ennek a forgatása már hamarosan véget ér, így a tehetségkutató is akár szeptemberben, vagy októberben érkezhet a képernyőre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!