Nem fogod elhinni! Ő is nekivág az Ázsia Expressznek - ifaktor
Az Ázsia Expressz műsorának logója

A Tv2 reality kalandműsora, az Ázsia Expressz hamarosan elstartol a harmadik évadával és már az is kiderült, hogy kik fogják megmérettetni magukat a versenyben.


A Tv2 csatornája hivatalosan is bejelentette, hogy az Ázsia Expressz harmadik évadának kik vágnak neki nagy bátorsággal.

Gáspár Győző és Gáspár Bea; Király Linda és Király Viktor; a ValMar duó; Rozs Gergő és Kása András; Mérai Kata és Gyebnár Csekka; Nemazalany - Halastyák Fanni és VV Moh; Kiss Ernő Zsolt, színész és felesége, Nyári Darinka és köztük Gelencsér Timi és barátnője, Balogh Szimi is szerepelni fognak a műsorban.

Gelencsér Timi Instagram-oldalán is beszámolt követőinek az előtte álló új kalandról, amibe önként vág bele barátnőjével. Úgy tűnik, hogy a szépségkirálynő rendkívül izgatott és követői támogatását kéri a műsorra.

,,Ázsia Expressz… Jövünk!!! 😍⛺️🛺🎒 Annyira vártam már, hogy ebben a műsorban kipróbálhassam magam!🤩 Utazás, kaland, verseny, hát mi kell még?! Mondjuk egy legjobb barátnő aki elkísér.👯♀️ Szimivel hamarosan nekifutunk ennek a kihívásnak és már alig vááárjuk!!! Elképzelésem sincs mi vár ránk pontosan, de belevágunk az ismeretlenbe, illetve a végtelenbe és tovább! 🤭 Kérlek ne hagyjatok cserben a szurkolással, mindig szerencsét hoztok"

- mesélte követőinek közösségi oldalán Timella.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!