B. Nagy Réka: „Nem voltam megbékélve önmagammal” - ifaktor
B. Nagy Réka fekete edzős ruhában áll, színes inggel és rózsaszín hajjal egy téglafal előtt

A népszerű influenszer, B. Nagy Réka őszintén vallott élete egyik nehezebb időszakáról. Követőinek mesélt erről először Instagram-oldalán és most bővebben kifejtette, milyen problémái voltak saját magával.


Réka egész egyszerűen nagyon sokáig nem volt megelégedve saját magával. Ez így önmagában még egyszerűnek tűnhet, legalábbis olyannak, amivel sok nő küzd nap mint nap. Azonban Réka ennél rosszabbat tett magával.

Az influenszer ugyanis egyfajta görcsös megfelelési kényszerbe hajszolta magát és a sportolás csöppet sem okozott örömöt számára. Sőt, felért egy kínzással. Mára már azonban mindez megváltozott.

Réka megtalálta azt az életmódot, ami nem csak a testének, de a lelkének is egészséges. Élvezetből sportol és megtalálta azt az étrendet is, ami egészséges, ugyanakkor szerethető is.

„Tagadhatatlan, hogy az elmúlt időben rengeteget változott a testem, amit sokan meg is jegyeztetek. Én eleinte észre sem vettem, aztán egyszer csak már egyik nadrágom sem volt jó rám, hirtelen mindegyik vagy két számmal nagyobb lett😂 Mikor az első #bodypositivity posztomat osztottam meg veletek, akkor éreztem azt, hogy egy nagyon jó útra tértem, végre harmóniába kerültem önmagammal. Hogy mi okozhatta ezt a változást? Végre elengedtem a görcsös megfelelési kényszert. Régen csak is azért edzettem, hogy fogyjak, emiatt egy nagyon rossz kép alakult ki bennem a mozgással kapcsolatban, kényszernek éreztem. Aztán megtaláltam azt a sportot, ami tényleg boldoggá tesz, feltölt testileg-lelkileg és nem a súlycsökkenés miatt mozgok heti rendszerességgel, hanem azért mert jól esik és érzem hogy a szervezetemnek is szüksége van rá. Ugyanezt tapasztaltam az étkezésben is, nem azért figyelek rá, hogy csökkenjen a súlyom, hanem azért mert jól esik és tudom ezzel önmagamnak is jót teszek. Persze ha megkívánom azt a hamburgert néha, akkor meg fogom enni😀 Soha nem éreztem magam még ennyire jól, pedig voltam jóval vékonyabb életemben, de ugyanakkor boldogtalan is, mert nem voltam megbékélve önmagammal. Nem az számít ha van rajtatok plusz kiló, vagy éppen nincs, hanem hogy megtaláljátok az arany középutat és figyeljetek az egészségetekre"

- vallotta be Réka követőinek Insta-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!