B.Nagy Réka önbizalommal telve vág neki az új kihívásnak - ifaktor
B. Nagy Réka rózsaszín hajjal mosolyog
B.Nagy Réka eddig úgy énekelte dalait, hogy más írta azokat. Most azonban úgy érzi készen áll arra, hogy saját maga vegye kezébe a tollat.


A TikTokker a Creator TV YouTube-csatorna műsora, a Púdermentes vendége volt, ahol őszintén beszélt arról, hogy mi vezette ahhoz, hogy inkább kiadja másnak a dalszöveg írást, és nem ő foglalkozik vele.

B.Nagy Réka elmondása szerint rendkívüli önbizalomhiányban szenvedett régebben, ezáltal pedig úgy érezte, hogy nem tud jó dalszövegeket írni. Ezért volt, hogy habár nem hivatásos énekes, mégis imád énekelni, de a dalait nem ő, hanem külsős megbízott írta.

"A dalszerzés fontos számomra, hiszen sokáig nem én írtam a saját dalaimat, mert féltem, hogy nem tudok elég jót csinálni. Most lett egy kis önbizalmam, mint dalszövegíró, és elkezdtem én magamnak írni őket. Nekem ez egy tök nagy dolog karrier szempontjából."

-mondta B.Nagy Réka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!