Badár Sándor is szerepet kapott a Mintaapákban - ifaktor

Badár Sándor iskolaigazgatót alakított a Mintaapák sorozatban.


A híres színészt és humoristát eddig inkább csak játékfilmekben láthattuk, de most sorozatszereplőként is megmutathatja mit tud. A Borsnak elmondta, hogy a feladat nagyon összetett volt, de kifejezetten szerette ezt a kihívást.

Saját bevallása szerint egy olyan karaktert tudott megformálni, amely sokoldalú és ez által több arcát is meg fogja tudni mutatni a Mintaapákban.

Kitért a gyerekszereplőkre is, akikkel különösen jó barátságba is került a forgatások alatt. Mint elmondta, szerinte fegyelmezettek és szófagódak voltak a kemény munka alatt, azzal ellentétben, ahogy anno ő viselkedett iskolásként.

Egyik visszaemlékezése szerint az egyik évzárójuk után palát égettek, ami nagyon nagyokat durrant, azt a hatást keltve, mintha rátámadtak volna az iskolájukra. A Mintaapákban látható igazgatókaraktert Badár több általa ismert iskolaigazgató személyiségéből rakta össze.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!