Hat tipp a téli bakancslistádhoz - ifaktor
Turmix télen a szabadban
Korábban már megírtuk, melyek azok a programok, amiker nem érdemes kihagyni az őszi évszakban. Most pedig elhoztuk nektek azokat a tippeket, amiket télen ajánlott beleírnod a naptáradba.


Süss mézeskalácsot!

A mézeskalács sütés alkalmával igazán kiélheted kreativitásodat. Mindenféle mintát könnyen el tudsz készíteni, akár családoddal, barátaiddal vagy a pároddal.

Irány hógolyó csatázni!

Reméljük idén karácsonykor igazán szép havazást láthatunk majd. Amennyiben ez megadatik ki kell használni. Semmiképpen ne hagyjatok ki egy nagy hógolyó csatázást!

will ferrell snow GIF Giphy

Nézd meg a karácsonyi vásárt!

A karácsonyi vásárba nem feltétlen azért megy az ember, hogy vásároljon is valamit. Sokszor csak a karácsonyi szellem motivál minket és hogy megnézzük a gyönyörű fényeket a városban.

Benti program karácsonyi dalokat hallgatva

Legyen szó ajándékok csomagolásáról, vagy egy családi kártyajátékról, karácsonykor szigorúan szólnia kell a háttérben a karácsonyi daloknak. Az örök klasszikusra most is számítsunk!

Irány korcsolyázni!

Budapesten szerencsére több helyszín közül tudunk majd válogatni, ha korcsolyázni szeretnénk. A helyszínen tudsz bérelni korcsolyát, úgyhogy amiatt sem kell fájjon a fejed. Választhatod a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótót vagy esetleg az Aréna Plázánál található Jégteraszt is. További tippeket a helyszínekről pedig itt találsz!

Karácsonyi filmnézés

Ugye mondanunk sem kell ki fog megint visszaköszöni a képernyőn. Pontosan, Kevin! De a többi karácsonyi filmet se érdemes kihagynod. Biztos lehetsz benne, hogy nem lesz belőlük hiány.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!