Hat énekes, akik bakiztak a zenei világban - ifaktor
Emilio Wolf Kati Gáspár Laci
Instagram/ @emilioking13Instagram/ @gasparlaciInstagram/ @wolfkatiofficial

Hat énekes, akik bakiztak a zenei világban

Bizony nem csak az amatőröknél, de a profiknál is előfordul néha egy-egy kis baki. Ezek a felvételek az esetek nagy részében örökre fent maradnak az interneten és nem egy sztár karrierjét tette már tönkre ez a kínos pillanat. Listánkban bemutatjuk, azokat az énekeseket, akik bizony tévesztettek már szöveget a nagy közönség előtt.


Gáspár Laci

Gáspár Laci az X-faktor múltkori adásában énekelte el a Gyöngyhajú lány című dal. A nemrég elhunyt Kóbor János emléke előtt szerettek volna tisztelegni a produkcióval. Azonban sajnos Laci a gyöngyhajú lány szavak helyett a zöld hajú lányt énekelte.

Király Linda

A csodálatos hangú énekesnő bakija is felejthetetlen élmény marad a köztudatban. Király Linda Kelet–Nyugat Kosárlabdagálán felejtette el a Himnusz szövegét. Menedzsere, aki egyben édesapja is megvásárolta a kínos pillanatokról készült felvétel jogait, és egy hivatalos levélben az összes helyről eltávolíttatta.

Emilio

Emilio 2019-ben adta elő Kool és a The Gang közös slágerét, a Get down on it című dalt. Az énekes, azonban maga is bevallotta, hogy sajnos elfelejtette a szöveget. Viszont erre az esetre máig szinte mindenki nevetve tekint vissza.

Az énekes is sajátos öniróniájával és humorával állt a helyzethez, olyannyira, hogy bakija egy saját dalra is ihlette.

„Alapvetően egy laza pasas vagyok, ezért úgy gondoltam, tekerek még egyet az egészen. Így született meg a ’Haju vana dudu’ című dal és a hozzá tartozó klip. Persze, van benne némi önirónia is, de a sorok között ott van a fricska azoknak is, akik folyamatosan beszólnak, cikiznek. A dalhoz egy igazán polgárpukkasztó klipet készítettünk. Sőt, még Ganxsta Zolee is feltűnik benne. Nem fukarkodtunk a humorral”

-kommentálta saját dalát Emilio.

Wolf Kati

Bizony Wolf Kati is tévesztett már szöveget a színpadot, nem is akármilyen eseményen. A Dal című műsor középdöntőjében felejtett el belépni az énekkel. Viszont az énekesnő profin kezelte a helyzetet, így sokaknak fel sem tűnt a dal elejéről hiányzó Ne engedj el sor.

,,Nemes egyszerűséggel elfelejtettem belépni. Elromlott a fülhallgatóm, és nagyon arra figyeltem, hogy megszólalt a vokál és hogy most majd mindent máshogy fogok hallani. És amikor éppen itt tartottam a gondolataimban, akkor rájöttem, hogy már vége volt annak a résznek, hogy ne engedj el ."

-mesélte nevetve Kati.

Csonka András

Csonka Andrást egy szilveszteri műsorban viccelte meg a technika ördöge, de hasonlóan Emiliohoz ő is inkább nevetve emlékszik vissza a történtekre.

"Mi is történt? Megakadt a cd. A Magyar Televízió élő szilveszteri műsorában beragadt a lemez, és nem ugrott tovább, ehelyett átcsapott dadogásba a dal. Ehhez elég nehezen tudtam hirtelen alkalmazkodni, és sürgősen le is keverték az egészet, a képet visszaadták a stúdiónak. Ez a szilveszter este, talán érthető módon, nem tartozik a kedvenceim közé, bár utólag visszagondolva inkább baromi vicces az egész, legalábbis jókat röhögünk, ha ezt valahol elmesélem"

- írta a blogban András.

Jolly

Tarcsi Zoltán esetében előfordul, hogy a playback segítségét alkalmazza. Így történt ez egy lagzin való fellépése alkalmával is. Csakhogy exfelesége neve hangzott el egy dalban, Jolly pedig megpróbálta úgy menteni a helyzetet, hogy rá énekelt egy másik nevet, de csak arra az egy sorra, így aztán elég egyértelmű lett, hogy ez bizony totál playback volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.