Balássy Betti soha többé nem lesz ugyanaz, aki volt - ifaktor
Balássy Betti

Az énekesnő 100+ kilóról kezdte, most -35-nél jár. A drasztikus változás mellett, egészségügyi állapota miatt döntött.


Balássy Betti szülését követően érte el a 100 kilót, amit egy ideig a lelke és teste is elbírt, azonban rövidesen drasztikus változásra szánta el magát, hiszen mind az egészségének, mind a házasságának kellett egy lendületes változás.

Betti férje, Varga Feri mindig ott volt és támaszként állt az énekesnő mögött. Nem az ő pesztrálására, hanem saját maga érdekében kezdte meg tudatosan edzésprogramjait és saját, magától összeállított étrendjét, mellyel eddig -35 kilótól sikerült megszabadulnia a háromgyerekes édesanyának.

“Husin is szerettem magam, de már fájtak a lábaim, a hátam, és a fizikai terhelhetőségem is csökkent. Elsősorban az egészségem érdekében vágtam bele a fogyókúrába. (…) Imádom a tésztákat, a kenyeret, ezeket nem vontam meg magamtól, csak épp a tányéromon mindig több volt a zöldség és a hús. (…) Hetente kétszer zumbázom, westerntáncolok, de járok speedfitnessre, és időnként futok is.”


“Feri dunduson is szeretett. Volt, amikor 100 kiló fölött voltam, elképesztő löketet adott a kapcsolatunknak a fogyásom. Magabiztosabb lettem.”


tette hozzá Betti a Story magazinnak.

A kitűzött célhoz még szeretne ledobni egy 6 kilót, hogy aztán teljes mellszélességgel bújhasson bele új, 36-os méretű ruháiba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!