Két év után újra megrendezésre kerül a Balaton Sound - ifaktor
Balaton Sound fesztivál közben bulizó tömeg

Június 29. és július 6. között két év után ismét megrendezésre kerül a Balaton Sound, amit már oly sokan vártak. A fellépők listája pedig káprázatos.


Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Timmy Trumpet és Alesso is fellép a Balaton Sound fesztiválon 2022-ben Zamárdiban, írja az In.hu.

Két év kihagyás után idén tizennegyedik alkalommal megrendezésre kerül hazánk egyik világhírű fesztiválja, a Balaton Sound. A szervezők első körben csak huszonnégy előadót jelentettek be.

Mint az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben kiemelik, a fesztiválon június 29-én lép színpadra a dj-világranglistán második Martin Garrix, június 31-én Dimitri Vegas & Like Mike, július 1-jén Marshmello és a közönség kedvencnek számító, magyar feleséget választó Timmy Trumpet, július 2-án pedig a house svéd kiválósága, Alesso.

„A két kihagyott év után olyan visszatérést terveztünk, ami felejthetetlen lesz a fesztivál történetében"

– idézi a közlemény Fülöp Zoltánt, a Balaton Sound főszervezőjét. A járvány okozta kényszerszünetben a szervezők újabb három évre megállapodtak Zamárdi városával a folytatásról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!