Baleset a Survivorben: Dani leesett egy szikláról - ifaktor

Az RTL Klub kedvelt kaland reality műsorában, a Survivor előzetesében láthattuk, hogy Danit komoly baleset éri, minek részlete a ma esti adásból derül ki.


Izgalmas Survivor rész elé nézünk, azok alapján, amiket az előzetesből láthattunk. A celebek és civilek csapatát már egyesítették, így már mindenki-mindenki ellensége lett.

A klikkesedés ennek ellenére továbbra is tart. Némelyik versenyző össze fogott pár társával a túlélés érdekében. Így természetesen a kibeszélések továbbra is tartanak.

Egy ilyen szövetkezés során történt, hogy Dani egy sziklára mászva - talán élelemért -, balesetet szenvedve a hátára esett le a földre.

Reméljük, hogy nem érte komoly baj és a ma esti részből megtudhatjuk, pontosan mi is történt Danival.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!