Balogh Eleni zokogott: törölték Instagram-profilját - ifaktor
Balogh Eleni a fülét fogja, barna felsőben ül

Több mint 20 ezer követővel rendelkezett már a népszerű szépségkirálynő, Balogh Eleni, aki szomorúan jelentette be, az Instagram-fiókját törölték.


Az influenszer elárulta posztjában, hogy nem csupán egy fióktól fosztották meg, ami telis-tele van emlékekkel, hanem a megélhetése forog kockán, ugyanis fiókján futottak még szponzorációs posztok is.

Eleni igyekezve gyorsan reagálni az eseményekre, készített egy új profilt, amit egyelőre kétezren követnek még csak. A szépségkirálynő amíg nem kapja vissza régi profilját, az ideigleneset fogja használni.

,,Sziasztok!
Mindig féltem, hogy bekövetkezik nálam is, hogy tiltják a profilom, de sajnos engem is utolért és bekövetkezett… Még nem tudom mi okból, de valószínűleg jelentették a profilom, hogy másnak adom ki magam. Remélem vissza tudom szerezni az oldalam, de egyelőre kilátástalan a helyzet.
Sok érzés kavarog bennem, hisz több mint 3 éves kemény munkám volt az előző profilomban. Ez nem szimplán egy instagram oldal elvesztése, hanem a megélhetésemről is szól!
Akik ismernek tudják, hogy nem olyan személy vagyok aki könnyen feladja, szóval pár napig még szomorkodok, de mindent meg fogok tenni, hogy visszakapjam az oldalam!
Nagyon hálás lennék nektek, ha megosztanátok az új profilom"

- mesélte Eleni új profilján követőinek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!