Balogh Levente elárulta, hogyan lazít egy cápa - ifaktor
Balogh Levente az irodájában tárgyal

Balogh Levente, a Cápák között egyik vállalkozója most a Life.Tv műsorában mesélt arról, hogyan tud kikapcsolódni és időt szakítani a családjára a hétköznapokban.


Balogh Leventét a többség a Cápák között című műsorból ismerhette meg, azonban a vállalkozó az üzleti életben már igen régóta aktív szerepet tölt be. Nagy örömmel tölti el, hogy a műsorban segítséget nyújthat és példát mutathat a feltörekvő hazai vállalkozóknak, ráadásul egy olyan magyar céggel, mint a Szentkirályi Magyarország.

Levente, azonban komoly üzleti sikerei ellenére sem hanyagolta el soha a családját és hobbiját is szenvedélyesen űzi. Szigorú íratlan szabályok mentén alakítja ki az életét, annak érdekében, hogy mindenre jusson ideje, amire szeretné. Ilyen szabály például, hogy soha nem dolgozik hétvégén.

A legnépszerűbb cápa hobbija pedig a snowboardozás. Korábban síelt, de azt megunta, így váltott. Gyermekeivel is szívesen űzi közösen a téli sportokat. Levente magánéletéről és üzleti sikerének titkáról további részleteket mesélt el az Ébredj velünk műsorában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!