Az ex Jackass-es Bam Margera óriásit esett - kórházba került - ifaktor
Bam Margera egy fal előtt áll

Bam Margera az egykori TV-sztár gördeszkázás iránti szenvedélye még mindig hatalmas. Most ebből lett a baleset.


Bam Margera egy szerencsétlen sportbalesetet követően, eltörte a csuklóját és kiugrott a könyöke. A 42 éves ex TV-sztár úgy gondolta, hogy bevállal egy-két menetet a gördeszka pályán néhány barátjával, azonban az egyik trükk nem úgy sikerült, ahogy azt várta.

A Jackass egykori sztárja a TMZ-nek elmondta, hogy akkor sikerült elszenvednie ezt a sérülést, mikor egy olyan ugrást szeretett volna végrehajtani, amit már évek óta nem csinált. Az esés következtében pedig hátrahajlott a keze és közel volt ahhoz, hogy nyílt töréssel szállítsák kórházba.

Bam elmondása szerint ez már legalább a tizedik alkalom, hogy ugyanazt a csuklóját töri el, de most kicsit más módját választja a felépülési folyamatnak. Nem szeretne semmilyen fájdalomcsillapító gyógyszert szedni, mert könnyedén függőséget alakíthat ki nála, amikre korábban volt már precedens.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!