Bangó Margit súlyos állapota talán összehozza családját - ifaktor
Bangó Margit a Drága családomban
Már a családi ünnepeket sem tartja együtt Emilio és Bangó Margit
Instagram/ @draga_csaladom

Bangó Margit súlyos állapota talán összehozza családját

Bangó Margitot újra műteniük kell az orvosoknak. Az énekesnő nem kockáztat, lemondta az összes idei fellépését. De talán pont ezek a nehéz idők fogják közelebb hozni unoka családjához?


Bangó Margit küzd az egészségével, ugyanis két hónapon belül másodszorra kell őt megműteni. Súlyos állapota miatt az összes idei koncertjét kénytelen volt lemondania. Fizikailag egyelőre jó érzi magát, de a nem szeretne kockáztatni. Viszont megígérte rajongóinak, hogy amint egészsége engedi bepótolja az elmaradt fellépéseket.

„Nem mondom, hogy nincs bennem nyugtalanság a beavatkozás miatt, de a szívem mélyén pontosan tudom, hogy minden rendben lesz. A hit hegyeket mozgat meg, és én szentül hiszem, hogy Isten kegyelméből ebből is felépülök”

-nyilatkozta az énekesnő.

Korábban már megírtuk, hogy nagy a feszültség Bangó Margit és Emilio között. De talán ezek a nehéz idők most újra összehozzák családjukat. Hiszen az Emilio Familia című sorozatból többszőr tanúi lehettük, hogy a bajban is egy igazán összetartó családról van szó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!