A családi ünnepeket sem tartja együtt Emilio és Bangó Margit - ifaktor
Bangó Margit a Drága családomban
Úgy tűnik, hogy továbbra is haragban van Emilio és Bangó Margit, hiszen az énekesnő dédunokája szülei nélkül rendezett a fiatal lánynak születésnapi bulit.


Korábban már megírtuk, hogy nagy balhé robbant ki az Emilio Familiában, amikor Emilioék úgy döntöttek eladják gyáli otthonukat, továbbá, az énekes nem lépett fel Bangó Margit nagykoncertjén sem. Most úgy tűnik, hogy továbbra sem békült ki a két híresség.

Ugyanis Bangó Margit Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival, hogy dédunokája, Tina születésnapját ünneplik családi körben. Azonban a fotón, nemcsak Tina édesanyja, Emilio felesége nem szerepel, hanem maga Emilio sem. Így egyértelmű, hogy külön ünnepeltek.

,,Kis Tinám 20 éves lettél ,Most voltál kicsi baba, mára már felnőtt nő lettél.Hálás vagyok azért ,hogy részese lehetek ennek, és isten kegyelméből sokáig vigyázhatok még rád, én mindig meletted leszek.Azt kívánom ,hogy legyél nagyon boldog az egész életed során."

-írta bejegyzésében Bangó Margit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!