Álarcos énekes: a Víziló egy Barátok közt szereplő lenne? - ifaktor
Az Álarcos énekes legutóbbi adásában egy újabb szuperkártyát használtak fel sikeresen a nyomozók, így a Katica helyére a Víziló érkezett, aki egy Barátok közt szereplő is lehet.


Lerántották a leplet az Álarcon énekes Katicájának kilétéről, s mint kiderült Nótár Mary rejtőzött a hihetetlenül jól kivitelezett jelmezben.

Az ő helyére a Víziló érkezett, aki rögtön egy nagyon érdekes – és talán egyből leleplező nyomot – adott a nyomozóknak, hiszen állítása szerint sokat járt a Mátyás térre, amelyet a nyomozók nyomban a Barátok közttel azonosítottak.

Ez persze egyelőre kevés, hiszen több százan megfordultak az idők során a sorozatban – még Istenes Bence is szerepelt benne, így akár ő is lehetne...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Nyerő Páros: Csuti hozzávágta jeggyűrűjét Kulcsár Edinához, aki kidobta a kukába

A Nyerő Páros első adása Csuti és Kulcsár Edina körül forog eddig leginkább, akik több pletykatémát is szolgáltattak a tegnap debütáló realityben.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!