Barbara Streisand elárulta, miért gyűlöli az élő koncerteket - ifaktor
Barbara Streisand egy fekete blézerben elegánsan egy eseményen
Furcsa és idegen érzés, ahogy ott kell álljon azokban a kosztümökben az emberek előtt.


Barbara Streisand imád énekelni, de gyűlöli az élő koncerteket.

Az évek alatt számos lélegzetelállító koncerttel örvendeztette meg rajongóit az énekesnő, azonban már korábban előjött azzal, hogy befejezte az élő előadásokat. Az pedig, hogy miért, a rajongók számára kicsit ellentmondásba ütközhet.

A most 79 éves Streisand az Apple Music 1-nek adott interjújában elmondta, hogy:

„Nem szeretek közönség előtt énekelni. Idegessé tesz engem. Az, ha egy kis stokira le kéne üljek és úgy énekelnem, teljesen oké lenne, de nem szeretem ezt a folytonos öltözködést, a testhezálló ruhadarabokat."

Imádja a szép ruhákat, de nem szereti a passzos rucikat.

„Nem szeretem azokat a ruhákat, nem akarok egy bohóc lenni a színpadon, aki mindenki felett helyezkedik el. Kényelmetlen ez az érzés."

mondta Streisand.

Azon felül, hogy az öltözékekkel meggyűlt a baja az énekesnőnek azt mondta, hogy mivel ő saját maga legnagyobb kritikusa, így általában egy letolt koncert után mindig azt mondta, hogy soha nem csinálja ezt többet, mert nincs megelégedve a hangjával, amivel a nagy teret kell beüvöltenie.

Azt is elárulta, hogy a koronavírus okozta karantén, számára gyümölcsöző időszak volt, hiszen végre szakíthatott magára időt és befejezhette saját könyvét is.

Attól függetlenül, hogy Streisand befejezte az élő koncertezést, bárokban és egyéb kisebb közönség előtt biztos feltűnik majd, ahol az igazi fanok és a közönség, hallhatják még énekelni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!