A Barcelona esélyei minimálisak a Bajnokok Ligájában - ifaktor
Xavi a Barcelona edzője.
Finiséhez érkezett a Bajnokok Ligája csoportköre. A keddi és szerdai játéknapokon minden csoportban eldől, hogy mely csapatok jutnak tovább Európa legjobb 16 gárdája közé.


A legtöbb csoportban már eldőlt, hogy kik végeznek az első két helyen, amely továbbjutást ér, azonban néhány csoport az utolsó pillanatig kiélezett maradhat, ugyanis még negyedik helyen álló gárda is befuthat az első két hely valamelyikén.

Sorsdöntő mérkőzés vár a Milanra a Liverpool ellen a San Siróban a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában. Amennyiben a milánóiak nyernek, és az Atletico megveri a Portót – netán döntetlent játszanak, akkor a piros-feketék ott lesznek a legjobb 16 csapat között a tavasszal.

A Barcelonára szintén sorsdöntő összecsapás vár, noha kevesebb esély mutatkozik – paradox módon, mivel jelenleg továbbjutó helyen állnak – esetükben a győzelemre, ugyanis az utóbbi években rendre csúnyán alulmaradtak jelenlegi ellenfelükkel, a Bayern Münchennel szemben.

A legkiegyenlítettebb csoport összességében a G-csoport. A négy csapat közül mindegyik jó eséllyel indul a továbbjutásért, teljesen megjósolhatatlan, hogy a Lille, Salzburg, Sevilla, Wolfsburg kvartettből melyik kettő lép tovább.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!